Julia Koivistoinen

0443419900

( Viber, WhatsApp, Messenger)

Peltokulma 4 B B 2 Vantaa


Klassinen hieronta

30 min.............................35€

45 min............................ 45€

60 min............................ 55€

75 min............................. 65€

90 min............................. 75€

105 min........................... 85€

120 min........................... 95€

SLIMMING WRAP

ПРОГРАММА «АНТИЦЕЛЛЮЛИТ-КОНТРАСТ» от французского бренда THALAC

FLAT STOMACH

ПРОГРАММА «ПЛОСКИЙ ЖИВОТ» от французского бренда THALAC


UP-LIFT TREATMENT

ПРОГРАММА «СЕКРЕТ ЗВЕЗДЫ» - экспресс лифтинг, нехирургическая подтяжка лица

Ranskalainen kosmetiikkabrändi THALAC perustettiin vuonna 1983 thalassoterapian, fysioterapian ja kuntoutuksen tohtorin, Joseph Dagnac, toimesta. Dagnac omisti suurimman osan elämästään opiskellen meren kasvien parantavia ominaisuuksia ja työskennellen omassa kylpylässään.

Vuonna 1988 yritys avasi omia laboratorioita, jotka mahdollistivat huipputehoisten, korkeimman laadun kosmetiikkatuotteiden kehittämisen. Halu löytää parhaimmat ratkaisut vaikuttivat Dagnacin uskomukseen, josta myöhemmin tuli yrityksen slogan: “Havaittava tulos ensimmäisen hoitokerran jälkeen!”

Nopeiden tulosten ja erinomaisten vaikutusten kanssa Dagnac saavutti myös hyvän vakauden koskien pitkävaikutteisia tuloksia. Samaan aikaan, vähentääkseen allergisten reaktioiden mahdollisuutta, THALAC-kosmetiikka sisältää vähän eri ainesosia. Se helpottaa tuotteiden käyttöä murrosikäisten potilaiden kanssa, joilla on iho-ongelmia ja aknea, sekä raskaana olevien naisten ja vastasyntyneiden kanssa.

THALAC tekee yhteistyötä EuroTerm:in, Euroopan suurimman ranskalaisten kuumien lähteiden hoitoloiden ja thalassoterapiakeskusten omistajan, kanssa. Thalassoterapia ja kuumien lähteiden hoitolat ovat kaksi suosituinta tapaa voida hyvin: niillä voi saavuttaa niin terveyttä kuin kauneutta. EuroTerm:in kuumat lähteet ovat Ranskan terveysministeriön ja Ranskan Académie Nationale de Médecine:n terapeuttiseen käyttöön sertifioimia.


THALAC-tuotteiden edut ja ominaisuudet:

  • Poikkeuksellinen tuotteiden laatu ja ympäristöystävällisyys

  • Näkyvät ja todelliset tulokset saavutetaan alkaen ensimmäisestä hoitokerrasta

  • Eksklusiivisia hoitomenetelmiä, joiden vastaavanlaisia ei löydy, johtuen hoitojen tehokkuudesta ja pitkävaikutteisista tuloksista

  • Suurta nautintoa tuovat hoidot vahvistavat ihmisten halua palata THALAC-hoitoja antavan asiantuntijan luo


Taattu turvallisuus:

Edistyneen hoitoteknologian runsas kokemus ja käyttö ovat antaneet THALAC-kosmetiikalle korkean laadun. Kaikki THALAC-tuotteet käyvät läpi huolellisen dermatologisen valvonnan.

Tänään THALAC on maailman johtava “meren kauneuden” toimialalla. Nyt meri paljastaa salaisuuksiaan meille tarjoten korvaamattomat aarteensa kauneutesi hyväksi!

THALAC-tuotteiden valikoima antaa kaikille mahdollisuuden löytää itselleen sopivan, todella hintansa arvoisensa, korkeinta laatua olevan lahjan. Pidä hyvänä itseäsi ja rakkaimpiasi - tilaa THALAC-tuotteita verkkokaupastamme nyt!