TARINANI

Nimeni on Aleksei Ilin. Olen koulutettu hieroja, eli terveydenhuollon ammattilainen. Ammattitutkintoon valmistavan klassisen- ja urheiluhierojan koulutuksen suoritin Oulun Hieronta-akatemiassa, josta valmistuin hieronnan ammattilaiseksi vuonna 2012. Olen Valviran ylläpitämässä terveydenhuollon ammattilaisten rekisterissä.

Harrastan kestävyysurheilua: puolimaratonia ja triathlonia, jotka ovat suosikkilajini. Osallistuin viime vuonna kahdeksaan kilpailuun, mutta uusia haasteita on tulossa aina. Urheilu on osa elämääni, ymmärrän hyvin sen kuormittavuuden ja miten se vaikuttaa kehoon mm. lihaksiin ja niveliin ja miten aktiivista kehoa voi parhaiten hoitaa.

Hierojan töitä olen tehnyt koulutuksen ja kokemuksen kartuttua yksityisenä ammatinharjoittajana, eli yrittäjänä,  ensin Kotkassa sitten yhteistyötä kahden kauneushoitolan kanssa Helsingissä. Nyt palvelen omissa toimitiloissa. 

Urheiluhieroja hallitsee myös klassisen hieronnan. Urheiluhierojan opinnot täydentävät klassisen hieronnan koulutusta laajentaen näkemystä ja käytettäviä tekniikoita. Olen aina ollut kiinnostunut ihmiskehosta, anatomiasta ja erityisesti urheiluhieronnan osaamisella voin antaa hoidon lisäksi laadukkaita vinkkejä, joilla asiakkaani voivat terveyttää kehoaan ja parantaa elämänlaatuaan ja vointiaan myös omatoimisesti.

Kehitän aktiivisesti palvelujani ja nyt tarjoan asiakkailleni hierontahoitojen lisäksi kinesioteippausta (urheiluteippaus) ja lisäksi teen vartalohoitoja (kuorinta, lymfahieronta, Slim & Lift ja anti-selluliittihoidot), jotka ovat tärkeä osa hyvinvointia. Hoidoissa käytän korkealaatuisia, turvallisia ja tehokkaita hoitotuotteita.

Uskon löytäväni käytännön kokemukseni ja koulutukseni tuomalla osaamisella ratkaisun kunkin asiakkaan henkilökohtaisiin tarpeisiin. 

NN Estetic, Helsinki

Carine Salogit, Helsinki

Salon Krystal, Kotka

Uimatreeni, Kotka, 2017

Extreme RUN, Espoo, 4.8.2018

Kotka Trail, 20.5.2018

 Ennen treeniä, Kotka, 2017

Pyhtään yrityksen puolimaraton, 29.4.2017

Helsinki Halloween Run, 21.10.2017